Svieckove rezy na zelenine

Vytisknout recept
Umyte platky-rezy svieckovej zlahka naklepeme, osolime a okorenime. Na oleji opecieme, vyberieme a drzime v teple. Na olej, ktory zostal, opecieme nakrajanú zeleninu a cibulu. Vratime aj maso a okorenime, podlejeme vodou a dusime domakka.  Nakoniec zahustime mukou. Dobre ju osmazime, podlejeme a dokladne prevarime. Mozeme zjemnit smotanou. Ako prilohu podavame ryzu alebo knedliky.
8plátek - svieckova
2lžíce - olej
1ks - cibula
200g - korenova zelenina
1špetka - sol
1špetka - mlete cierne korenie
1ks - bobkovy list
1špetka - nove korenie
1špetka - tymian
1ks - citronova trava
20g - hladka muka
0,15l - smotana
příprava - 30
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila renatasingh

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account