Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Janinka Ja-Ga
Janinka Ja-Ga
Vloženo 29. 5. 2016
Líbí se mi

Zavřeniny a jak na ně...recept

Janinka Ja-Ga
Janinka Ja-Ga
Vloženo 29. 5. 2016
Líbí se mi
Zavřeniny a jak na ně...recept

Zavřeniny a jak na ně...recept

Vážně mi tam nechybí a

Je to speciální metoda, při které se ovoce sbírá přímo do vyvařených skleniček, které se potom uzavřou.

Ovoce takto uložené ( maximálně do 15 minut od utržení) si zachová původní ochranný "obal"

a místo kažení mírně fermentuje

http://blog.lahodnosti.cz/hajkovy-zavreniny-podle-anastazie/

 

Že jste to ještě nevyzkoušely?

 

Já také ne

 

Půjdu do toho poprvé a začnu jahodami na samosběru.

https://www.facebook.com/pages/Jahod%C3%A1rna-Vra%C5%88any/132133780256514?pnref=story

 

 

Samo sebou, že jen s částí úrody, ptže větší část sníme jak je, případně v RAW zmrzlince s kokosovým mlékem či sojovou smetanou.

http://www.rawsuperfood.cz/rawsuperfood/5-RAW-recepty/38-Zmrzliny-a-kremy

 

Ani knedlíky z tvarohového těsta nás neminou, to je prostě klasika.  http://recepty.vareni.cz/tvarohove-knedliky-plnene-ovocem/

 

Pokud to vyzkoušíte, dejte vědet, jak to dopadlo

 

Dobrou chuť.

 

www.ohnivazena.cz

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jankkas
Jankkas 24. 6. 2020

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 4. 4. 2020

super

Odpovědět
lemur
lemur 3. 9. 2018

Zajímavé.

Odpovědět
Ovace
Ovace 11. 2. 2017

Mňam

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 31. 5. 2016

zajímavá metoda

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
93 069
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.