Dáváme ženám prostor, příležitosti a práci. Již 5 let!
Nadýchaný a vláčný toust z českého obilí bez konzervantů dopadl na výbornou!
vložila 11.4.2018
počet hodnocení 120 doporučuje 91 %
Vybrané uživatelky k testování
Přihlášené uživatelky
Přihlašovací komentáře (139)
23.4.2018
Základem je rajčatová omáčka a hořčice, dále sýr, šunka, kukuřice. Pokud na sladko, tak nutela, banán a madle.
23.4.2018
s kecupem,eidamem a sunkou
23.4.2018
Nejraději mám klasiku, šunka sýr a zapéct :-)
23.4.2018
Slané tousty se žervé, sýrem a šunkou.

Nadýchaný a vláčný toust z českého obilí bez konzervantů dopadl na výbornou!

Základem každého dobrého jídla jsou kvalitní suroviny. Jemný a nadýchaný toust, který je bez patek, konzervantů a zbytečné chemie. Naopak obsahuje vždy sudý počet plátků a kvalitní českou mouku a pšeničný kvas.

 

 

Toustové chleby se osvědčily na 91 % a rozhodně stojí za vyzkoušení! Rozdíl je opravdu znát na chuti i ve složení. 

Psaly jste recenze, posílaly fotky. Za to moc děkujeme a vybíráme některé z nich.

"Toastiky mají skvělou chuť, jak za čerstvá tak, jak jsou, nebo v topinkovači například se susenkovou pomazankou, či jen s máslem a řeřichou. Inspirovala jsem se též receptem z obalu a dělala originál Panini toast. Doma mám i brožurku s dalšími variantami toastů od Penamu, kterou taktéž hodnotím velice pozitivně. Tmavý toast mě překvapil semínky. Ale překvapení bylo příjemné,"píše nám své poznatky uživatelka gatsby.

"Toasty Penam máme rádi na mnoho způsobů a rozhodně je mám vždy jako jistotu i v mrazáku vzhledem ke skvělé adaptaci na teplotu. Máslové toasty jsou jemné a chutné a oblíbila si je hlavně moje malá dcerka, které chutnají i suché. Celozrnná varianta je ideální pro zdravou snídani a já je mám nejraději rozpečené v troubě. Doporučuji Penam všem, kdo chce ke snídaní změnu od rohlíku," píše nám své poznatky uživatelka PetraO.

Tým lidí v Penamu přemýšlel, jak dělat tousty lépe než ostatní a než oni sami doposud. Neustále se radili, malovali, googlili a nahlíželi do pece nejednomu pekaři. Chutnali tousty a sandwiche ze všech světových stran. A díky této cestě vznikly úplně jiné tousty, které pro nás pečou každý den v jejich nové pekárně na Zelené louce.​

Pekárna Zelená louka patří mezi nejmodernější evropské pekárny. Sídlí nedaleko Prahy, takže zásobuje celé hlavní město a široké okolí čerstvým pečivem každý den.

Zkuste si udělat nejlepší snídani na světě z toustového chleba Penam!

 

Své hodnocení vkládejte nejpozději do 25. 5. 2018

Nahlásit obsah

Co je s obsahem v nepořádku?

Sdílet obsah

Vyberte ze svých kontaktů

Čtěte také
Hodnocení (119)
14.9.2018
Výrobky od penamu u nás máme rádi. Také toustový chleba se jim povedl. Kvalitní pečivo, přesně akorát silné plátky, které se snadno do křupava opékají. Na výběr z bílé i celozrnné varianty. Sáček se snadno uzavře a uchová tak chléb déle měkký. Výborný na sladkou i slanou úpravu. Cena dobrá a k dostání běžně.
15.8.2018
toust je velice dobry. ma výbornou chut, nerozpada se. Toasty mame radi jak zapékané v toustovaci a nebo jen tak namazané bud na sladko nebo na slano . Tento chlebík je velmi výborný a ideální jak k snidani tak k veceri. Má ho rád i náš 15 ti mesíční syn za mě 1*
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (65)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
29.5.2018
to je kvaskovy?
15.5.2018
13.5.2018
gratuluji
12.5.2018
Hodnocení (119)
14.9.2018
Výrobky od penamu u nás máme rádi. Také toustový chleba se jim povedl. Kvalitní pečivo, přesně akorát silné plátky, které se snadno do křupava opékají. Na výběr z bílé i celozrnné varianty. Sáček se snadno uzavře a uchová tak chléb déle měkký. Výborný na sladkou i slanou úpravu. Cena dobrá a k dostání běžně.
15.8.2018
toust je velice dobry. ma výbornou chut, nerozpada se. Toasty mame radi jak zapékané v toustovaci a nebo jen tak namazané bud na sladko nebo na slano . Tento chlebík je velmi výborný a ideální jak k snidani tak k veceri. Má ho rád i náš 15 ti mesíční syn za mě 1*
Místo, kde můžeš psát a diskutovat (65)
Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
29.5.2018
to je kvaskovy?
15.5.2018
13.5.2018
gratuluji
12.5.2018