Rychlá, zdravá a jednoduchá večeře

Vytisknout recept

Řepu i mozarellu si nakrájíme na co nejtenčí plátky a rozložíme na talíř,

mírně posolíme a zakápneme olejem.

Do středu talířku dáme zakysanku nebo třeba sýr Cottage či Ricottu (Lučinu, apod)

a vše zasypeme nasucho na pánvi opraženými semínky.

Dozdobíme bazalkou.

 

Dobrou chuť přeje Hudlenka


ks - červená řepa předvařená
1ks - mozarella
ks - bazalka
ks - sůl bylinková
1lžička - olivový olej
ks - opražená dýňová semínka
ks - zakysaná smetana nebo hrudkový sýr
příprava - 5
vaření - 0
Kategorie Salát
Uvařila Lenka Hudečková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account