Proteinové hráškové kuličky

Vytisknout recept
Kategorie Salát
Čas přípravy 15 minutes
Čas vaření 30 minutes
Uvařila LucieDelicious

Ingredience

  • 150 g Hrášek
  • 30 g Konopná semínka
  • 1 lžíce Hráškový nebo konopný protein
  • 1 hrst Bazalka
  • Sůl

Instrukce

  • Troubu předehřejeme na 120 stupňů. Hrášek si krátce spaříme. Propláchneme pod ledovou vodou, aby si zachoval hezkou barvu. Mixujeme jej spolu s konopnými semínky, hráškovým proteinem a lístky bazalky v hladkou, kompaktní hmotu. Dochutíme ji solí a pepřem. Hmotu dáme alespoň na půl hodiny tuhnout do lednice, aby se s ní lépe pracovalo.  Poté pomocí rukou tvarujeme menší kuličky a klademe je na pečícím papírem vyložený plech. Kdyby se i přesto s hmotou špatně pracovalo, můžeme zahustit dalšími konopnými semínky. Pečeme nebo spíš sušíme zhruba 30 minut.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account