Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Baculatá
Baculatá
Vloženo 3. 10. 2018
Líbí se mi
45 min.
Příprava
60 a více min.
Vaření
4-6 porce
Ingredience

Domácí kimchi

Baculatá
Baculatá
Vloženo 3. 10. 2018
Líbí se mi
Domácí kimchi
45 min.
Příprava
60 a více min.
Vaření
4-6 porce
Ingredience

Domácí kimchi

1 pekingského zelí
80 g mořské soli
1 l vody
2 lžíce rýžové mouky
2 lžíce krupicového cukru
9cm kořen čerstvého zázvoru
10 stroužků česneku
30 g jemného chilli koření
60 ml rybí omáčky
370 g jarních cibulek
1 cibule
1 svazek ředkviček

Zelí nakrájíme na pěticentimetrové kousky, nasolíme a necháme 2 hodiny marinovat. Mezitím vodu smícháme s rýžovou moukou a cukrem, zahříváme a povaříme 10 minut. Vmícháme strouhaný zázvor, drcený česnek, chilli koření a rybí omáčku, až vznikne hladká pasta. Tou potřeme zelí a vsypeme ho do 2,5l nádoby ze skla či kameniny. Přidáme pokrájenou jarní cibulku, cibuli a ředkvičky, zalijeme zbylou marinádou a necháme 2 dny kvasit při pokojové teplotě, nebo klidně déle podle chuti. Hotové kimči skladujeme v lednici.

45 min.
Příprava
60 a více min.
Vaření
4-6 porce
Ingredience

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Li
Li 8. 11. 2020

Odpovědět
sasidlo
sasidlo 2. 7. 2020

Odpovědět
Duch
Duch 18. 5. 2020

Vyzkouším

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 12. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 16. 4. 2020

super

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
94 786
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.