Zemiaková kaša so špenátom

Vytisknout recept
 

Ak máte chuť na netradičnú tradičnú zemiakovú kašu, tak určite vyskúšajte tento jednoduchý recept 😀

 

Zemiaky uvarte v osolenej vode domäkka, a následne varené zemiaky sceďte. 
Na panvici roztopíme lyžicu masla a špenát nechajte "zvädnúť".
Potom špenát nasekajte na menšie kúsky. 
Zemiaky roztlačte pučidlom, pridajte maslo, teplé mlieko a pripravený špenát.
Podľa chuti osoľte a okoreňte bielym korením.
1kg - zemiaky
200g - baby špenát
1lžíce - maslo na podusenie špenátu
100g - maslo
150ml - teplé mlieko
ks - soľ
ks - mleté čierne korenie
příprava - 15
vaření - 30
Kategorie Přílohy
Uvařila Monika Galgócziová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account