Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Liki
Liki
Vloženo 27. 3. 2016
Líbí se mi
15 min.
Příprava
10 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Cibule modrá
1 ks
kopřiva mladá list
4 hrst
list pampelišky, mladý
4 hrst
olej třeba rýžový
1 lžíce
máslo
1 lžička
sůl nejlépe himálajská
1 špetka

jarní kopřivovo pampeliškový "špenát"

Liki
Liki
Vloženo 27. 3. 2016
Líbí se mi
jarní kopřivovo pampeliškový "špenát"
15 min.
Příprava
10 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Cibule modrá
1 ks
kopřiva mladá list
4 hrst
list pampelišky, mladý
4 hrst
olej třeba rýžový
1 lžíce
máslo
1 lžička
sůl nejlépe himálajská
1 špetka

jarní kopřivovo pampeliškový "špenát"

Nasbíráme mladé kopřivy, ostříháme od stonků, listy pampelišky jen ty maldé, vše očistíme, opereme, osušíme... na oleji a másle orestujeme pokrájenou cibulku, přidáme kopřivu a pampelišku, osolíme a krátce obděláme... a je hotovo..

15 min.
Příprava
10 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Cibule modrá
1 ks
kopřiva mladá list
4 hrst
list pampelišky, mladý
4 hrst
olej třeba rýžový
1 lžíce
máslo
1 lžička
sůl nejlépe himálajská
1 špetka

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
RůžaV
RůžaV 16. 3. 2021

Odpovědět
Li
Li 5. 11. 2020

super

Odpovědět
januska28
januska28 28. 10. 2020

zaujimavy recept

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 17. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 11. 5. 2020

Pěkný

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
98 108
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.