Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Delicious.blog
Delicious.blog
Vloženo 18. 1. 2016
Líbí se mi
30 min.
Příprava
90 min.
Vaření
1 bochník porce
Ingredience
quinoa
3/4 hrnek
jáhly
3/4 hrnek
psyllium
4 lžíce
olivový olej
3 lžíce
jedlá soda
1/2 lžička
jablečný ocet
1 lžička
voda
1 hrnek
dýňová semínka

Jáhelno-quinoový chléb

Delicious.blog
Delicious.blog
Vloženo 18. 1. 2016
Líbí se mi
Jáhelno-quinoový chléb
30 min.
Příprava
90 min.
Vaření
1 bochník porce
Ingredience
quinoa
3/4 hrnek
jáhly
3/4 hrnek
psyllium
4 lžíce
olivový olej
3 lžíce
jedlá soda
1/2 lžička
jablečný ocet
1 lžička
voda
1 hrnek
dýňová semínka

Jáhelno-quinoový chléb

Quinou a jáhly si předem namočíme, ideálně přes noc. Následující den slijeme vodu, propláchneme čerstvou.
 
Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Psyllium promícháme s hrnkem vody a necháme stranou bobtnat. 
 
Pomocí mixéru mixujeme v hladké těsto quinou, jáhly, psyllium, olivový olej, sodu, sůl a jablečný ocet. 
 
Chlebíčkovou formu vyložíme pečícím papírem, vlijeme těsto, posypeme dýňovými semínky, mírně zatlačíme a pečeme v předehřáté troubě zhruba  90 minut. Zhruba v polovině pečení chléb nařízneme, aby unikla pára a byl nadýchaný.
 
Chléb dopečeme, necháme zcela vychladnout před krájením.
 
30 min.
Příprava
90 min.
Vaření
1 bochník porce
Ingredience
quinoa
3/4 hrnek
jáhly
3/4 hrnek
psyllium
4 lžíce
olivový olej
3 lžíce
jedlá soda
1/2 lžička
jablečný ocet
1 lžička
voda
1 hrnek
dýňová semínka

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
MikiVod
MikiVod 30. 3. 2021

dobrý recept

Odpovědět
RůžaV
RůžaV 15. 3. 2021

skvělá svačinka

Odpovědět
januska28
januska28 28. 10. 2020

dobry recept

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 17. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 11. 5. 2020

Pěkný recept

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
96 086
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.