Sardinková pomazánka

Vytisknout recept
Vajíčka uvaříme, necháme vychladnout a následně nastrouháme do hlubší misky. Přidáme sardinky, kousek změklého másla, pokrájenou cibulku, nastrouhané okurky, hořčici, kečup, sůl a pepř.
Vše projedeme tyčovým mixérem a máme hotovo. Ideálně nechat pomazánku chvíli proležet.
Podáváme s pečivem doplněné o čerstvou zeleninu.
3ks - vajíčka vařená
8dkg - máslo cca
1lžíce - hořčice plnotučná
2ks - sterilované okurky střední
1lžíce - kvalitní kečup
1špetka - sůl, pepř - dle chuti
1ks - velká konzerva sardinek ve vlastní šťávě či v oleji
1/2 - 1ks - cibule malá, krájená na jemno
příprava - 10
vaření - 10
Kategorie Předkrm
Uvařila Jaroslava Korpášová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account