Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

grenadka
grenadka
Vloženo 12. 7. 2017
Líbí se mi
20 min.
Příprava
- min.
Vaření
4 porce
Ingredience
paradajky
4 ks
olivový olej
4 lžíce
čerstvý chlieb
cesnak
2 stroužek
čerstvá bazalka
morská soľ
mleté čierne korenie

Paradajkové hrianky

grenadka
grenadka
Vloženo 12. 7. 2017
Líbí se mi
Paradajkové hrianky
20 min.
Příprava
- min.
Vaření
4 porce
Ingredience
paradajky
4 ks
olivový olej
4 lžíce
čerstvý chlieb
cesnak
2 stroužek
čerstvá bazalka
morská soľ
mleté čierne korenie

Paradajkové hrianky

Paradajky umyjeme, odstránime stopku, vrch jemne narežeme do kríža, vložíme do nádoby s vriacou vodou a necháme chvíľu odstáť, asi 1 minútu.

Potom sprudka schladíme v studenej vode, ošúpeme a nakrájame na menšie kocky.

Vložíme do misy, pokvapkáme 1 PL oleja a zľahka premiešame.

Plátky chlebíka opečieme dozlatista.

Z jednej strany potrieme cesnakom. 

 

Na každý plátok chlebíka rovnomerne nanesieme pripravené paradajky a pokvapkáme zvyšným olejom.

Dochutíme soľou a čiernym korením.

Na záver ozdobíme čerstvými lístkami bazalky a servírujeme.

20 min.
Příprava
- min.
Vaření
4 porce
Ingredience
paradajky
4 ks
olivový olej
4 lžíce
čerstvý chlieb
cesnak
2 stroužek
čerstvá bazalka
morská soľ
mleté čierne korenie

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
sasidlo
sasidlo 18. 6. 2020

Odpovědět
Duch
Duch 15. 5. 2020

bezva

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 14. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 12. 4. 2020

mňam

Odpovědět
Jasper
Jasper 1. 9. 2019

Vypadají skvěle

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 060
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.