Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

januska28
januska28
Vloženo 18. 10. 2020
Líbí se mi
10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
tekvica hokkaido
400 g
cesnak
2 stroužek
chilli papricka
1 ks
sol
1 špetka
rasca mleta
1 špetka
citronova stava
1 kapka
olivovy olej
43 lžíce

Hokkaido natierka

januska28
januska28
Vloženo 18. 10. 2020
Líbí se mi
Hokkaido natierka
10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
tekvica hokkaido
400 g
cesnak
2 stroužek
chilli papricka
1 ks
sol
1 špetka
rasca mleta
1 špetka
citronova stava
1 kapka
olivovy olej
43 lžíce

Hokkaido natierka

Tevicu umyjeme, pokrájame na drobné kocky, cesnak  prelisujeme, chilli papričku zbavíme zrniečok a nadrobno nasekáme. V panvici na troške vody krátko podusíme tekvicu, cesnak a chilli papričku Teplotu znížime, pridáme rascu, soľ a pod pokrievkou dusíme domäkka. Počas dusenia miešame, ak pustí tekvica veľa vody, odokryjeme, aby sa voda trochu odparila. Ešte horúce rozmixujeme ponorným mixérom. Dochutíme citrónovou šťavou a olivovým olejom.

Vychladnutú nátierku plníme do pohárikov a uzavrieme viečkom. Sterilizujeme cca 10 minut

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
tekvica hokkaido
400 g
cesnak
2 stroužek
chilli papricka
1 ks
sol
1 špetka
rasca mleta
1 špetka
citronova stava
1 kapka
olivovy olej
43 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 21. 10. 2020

zajímavé

Odpovědět
Kahomar
Kahomar 19. 10. 2020

no z dýně si raději udělám osvědčenou polévku....

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 19. 10. 2020

Odpovědět
lemur
lemur 19. 10. 2020

Zajímavý recept.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
97 427
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.