Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

januska28
januska28
Vloženo 18. 10. 2020
Líbí se mi
10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cibula
1 ks
hliva ustricova
250 g
cesnak
2 stroužek
olej
2 lžíce
sol
1 špetka
rasca
1 špetka
korenie
1 špetka
syr sulkovy
125 g
maslo
2 lžíce
citronova stava
1 špetka

hlivova natierka

januska28
januska28
Vloženo 18. 10. 2020
Líbí se mi
hlivova natierka
10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cibula
1 ks
hliva ustricova
250 g
cesnak
2 stroužek
olej
2 lžíce
sol
1 špetka
rasca
1 špetka
korenie
1 špetka
syr sulkovy
125 g
maslo
2 lžíce
citronova stava
1 špetka

hlivova natierka

Hlivu nakrájame na tenké rezance. Cibuľu nakrájame nadrobno, olúpané strúčiky cesnaku necháme vcelku.

 Na rozohriatej panvici na oleji oprazime cibuľu s cesnakom. Pridáme hlivu a restujeme. Počkáme, kým pustí vodu. Osolíme a okoreníme, ochutíme rascou a krátko podusíme, kým sa voda úplne odparí. Necháme vychladiť.
 
Vychladenú hlivu preložíme do misky, pridáme maslo, syr, pár kvapiek citrónovej šťavy a vymiešame.  dochutíme soľou a korením
10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cibula
1 ks
hliva ustricova
250 g
cesnak
2 stroužek
olej
2 lžíce
sol
1 špetka
rasca
1 špetka
korenie
1 špetka
syr sulkovy
125 g
maslo
2 lžíce
citronova stava
1 špetka

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
lemur
lemur 20. 10. 2020

Tak to určitě vyzkouším.

Odpovědět
Kahomar
Kahomar 19. 10. 2020

fotka chybí

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 18. 10. 2020

škoda, že není foto

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 379
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.