Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

januska28
januska28
Vloženo 18. 10. 2020
Líbí se mi
10 min.
Příprava
100 min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
btravcovy bocik
2 kg
paprika
1,5 kg
paradajky
1,5 kg
cibula
5 ks
Deko
1 ks
feferonky
4 ks
cesnak
4 stroužek

Diabolska natierka

januska28
januska28
Vloženo 18. 10. 2020
Líbí se mi
Diabolska natierka
10 min.
Příprava
100 min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
btravcovy bocik
2 kg
paprika
1,5 kg
paradajky
1,5 kg
cibula
5 ks
Deko
1 ks
feferonky
4 ks
cesnak
4 stroužek

Diabolska natierka

Bravčový bôčik upečieme. Necháme vychladnúť. Pomelieme ho namlynčeku, pridáme aj masť z výpeku. Zeleninu nakrájame a pomelieme na  mlynčeku. Pridáme 1 preosiate DEKO. Všetko uvaríme vo veľkom hrnci, pokiaľ sa všetka voda nevyparí. Keď je všetko uvarené, plníme do pohárikov a sterilizujeme 45 minút

10 min.
Příprava
100 min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
btravcovy bocik
2 kg
paprika
1,5 kg
paradajky
1,5 kg
cibula
5 ks
Deko
1 ks
feferonky
4 ks
cesnak
4 stroužek

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 21. 10. 2020

super

Odpovědět
konatovka
konatovka 20. 10. 2020

Bůček nekupuji, nepatří do mého stravování.

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 19. 10. 2020

dělávala jsem dříve

Odpovědět
Kahomar
Kahomar 19. 10. 2020

tak já toto neznám, nikdy jsem nezavařovala mleté vepřové s pomletými rajčaty a paprikou, to z toho pak vyleze něco jako toustová směs??? No škoda, že k tomu není více psáno, jak se pak jí a servíruje + fotky

hudlenka
hudlenka 19. 10. 2020

tak tak, nějaká směs na topinky, já ji asi nezavařovala, ale udělala málo a používala se hned. Miluji topinky, ale Jirka je moc nemůže, do toho nesmí ostré, takže už to dávno nedělám...a pro sebe si opeču topinku a na ni volské oko a chutná mi to täky

lemur
lemur 19. 10. 2020

Výborná pomazánka.

Odpovědět
Dani.b
Dani.b 18. 10. 2020

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
97 427
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.