Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Baculatá
Baculatá
Vloženo 3. 10. 2018
Líbí se mi
10-15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
8 a více porcí
Ingredience

Cibulové bhaji

Baculatá
Baculatá
Vloženo 3. 10. 2018
Líbí se mi
Cibulové bhaji
10-15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
8 a více porcí
Ingredience

Cibulové bhaji

Hladká mouka 6 lžic, mletá kurkuma 1 zarovnaná lžička, mletý římský kmín 1 zarovnaná lžička, garam masala (indické grilovací koření: hřebíček, kardamon, kmín, koriandr, pepř, skořice) 1 zarovnaná lžička, sůl, čerstvě namletý černý pepř, středně velké cibule, oloupané a nakrájené na tenké klínky 2 ks, raita (jogurt s čerstvou mátou) k servírování, hluboká pánev na smažení
 
Na pánvi rozpalte olej na 190 °C.Mouku s kořením a solí smíchejte v míse. Přidejte 3–4 lžíce vody tak, aby vzniklo tuhé těsto. Cibulové klínky do něj důkladně vmíchejte.Do rozpáleného oleje přidejte 1 lžičku obalené cibule. Pokud se těsto zvedne, přidejte další lžičku. Tak pokračujte, dokud nebude pánev plná. Opékejte 3–4 minuty, dokud nebudou smaženky opečené z obou stran. Potom je vyndejte z pánve a osušte v papírové kuchyňské utěrce.Opečte zbývající cibulovou směs. Bhaji by mělo být servírováno okamžitě, ale dá se i znovu ohřát na pečicím plechu v rozpálené troubě za pár minut. Podávejte s osvěžující raitou.
 
 

 

10-15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
8 a více porcí
Ingredience

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
sasidlo
sasidlo 2. 7. 2020

Odpovědět
Duch
Duch 18. 5. 2020

Vyzkouším

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 12. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 15. 4. 2020

mňamka

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
94 781
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.