Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Kristuše
Kristuše
Vloženo 2. 1. 2021
Líbí se mi
10 min.
Příprava
0 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Hovězí svíčková
200 g
Rukola
Balení ks
Parmezán
3 lžíce
Sůl
Pepř
Olivový olej
Balsamico ocet

Carpaccio z hovězí svíčkové

Kristuše
Kristuše
Vloženo 2. 1. 2021
Líbí se mi
Carpaccio z hovězí svíčkové
10 min.
Příprava
0 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Hovězí svíčková
200 g
Rukola
Balení ks
Parmezán
3 lžíce
Sůl
Pepř
Olivový olej
Balsamico ocet

Carpaccio z hovězí svíčkové

Maso nakrájíme na tenké plátky, plátky na prkénku rozbouchame na tenoučké plátky. Rukolu omyjeme, osolíme, opepříme a pokame trochou olivového oleje a balsamico ocet. Rukolu dáme na talíř, na rukolu dáme plátky masa, které opepříme a osolíme dle chuti. Takový to pokrm dochutíme strouhaným parmazánem a podáváme s opečenou bagetkou či jiným pečivem,

Přeji dobrou chuť 

10 min.
Příprava
0 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Hovězí svíčková
200 g
Rukola
Balení ks
Parmezán
3 lžíce
Sůl
Pepř
Olivový olej
Balsamico ocet

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
benca
benca 5. 1. 2021

vyzera to dobre

Odpovědět
Tamara
Tamara 5. 1. 2021

I když se syrovým masem mám trošku problém. nebo není syrové?

Odpovědět
Kristuše
Kristuše 7. 1. 2021

Je to syrové maso, recept pochází z Itálie, ale v chuti mi přijde výraznější než v tataraku.

jankac
jankac 4. 1. 2021

Výborný recept.

Odpovědět
avatar
Věra Zelenková 3. 1. 2021

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 3. 1. 2021

jistě velmi chutné

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
93 842
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.