Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Kristuše
Kristuše
Vloženo 2. 1. 2021
Líbí se mi
10 min.
Příprava
0 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Hovězí svíčková
200 g
Rukola
Balení ks
Parmezán
3 lžíce
Sůl
Pepř
Olivový olej
Balsamico ocet

Carpaccio z hovězí svíčkové

Kristuše
Kristuše
Vloženo 2. 1. 2021
Líbí se mi
Carpaccio z hovězí svíčkové
10 min.
Příprava
0 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Hovězí svíčková
200 g
Rukola
Balení ks
Parmezán
3 lžíce
Sůl
Pepř
Olivový olej
Balsamico ocet

Carpaccio z hovězí svíčkové

Maso nakrájíme na tenké plátky, plátky na prkénku rozbouchame na tenoučké plátky. Rukolu omyjeme, osolíme, opepříme a pokame trochou olivového oleje a balsamico ocet. Rukolu dáme na talíř, na rukolu dáme plátky masa, které opepříme a osolíme dle chuti. Takový to pokrm dochutíme strouhaným parmazánem a podáváme s opečenou bagetkou či jiným pečivem,

Přeji dobrou chuť 

10 min.
Příprava
0 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
Hovězí svíčková
200 g
Rukola
Balení ks
Parmezán
3 lžíce
Sůl
Pepř
Olivový olej
Balsamico ocet

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
RůžaV
RůžaV 8. 3. 2021

zdravé, výborné

Odpovědět
Terez/habibi
Terez/habibi 1. 3. 2021

hned bych si dala

Odpovědět
Siraellen
Siraellen 25. 2. 2021

bezva

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 12. 2. 2021

super

Odpovědět
Luu2
Luu2 12. 2. 2021

určitě dobré

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
97 337
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.