Polévka z růžičkové kapusty

Vytisknout recept
Celé růžičky kapusty dáme vařit, zhruba po 10 minutách přidáme strouhanou zeleninu, Extra silný bujón, Harmonii, polévkové byliny, pepř, příp. sůl. Asi po 15 minutách rozklofeme růžičky a lehce zahustíme jíškou.
0,5kg - Růžičková kapusta čerstvá
1ks - Extra silný bujón
1lžíce - Harmonie chuti -polévkové koření
1lžička - Polévkové byliny - sušené koření
1špetka - Pepř
1špetka - Sůl (může a nemusí být)
1,5l - Voda
1ks - Jíška (1 lžíce oleje+1 lžíce másla+asi 2 lžíce hladké mouky)
1hrnek - Strouhaná zelenina (kousek celeru,1 menší petržel,1 menší mrkev,kousek kedlubny - zhruba ve stejném poměru)-já používám domácí mrazenou směs do polévky
příprava - 5
vaření - 20
Kategorie Polévka
Uvařila JanaFidrová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account