Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Kristuše
Kristuše
Vloženo 23. 10. 2020
Líbí se mi
20 min.
Příprava
4-5 hodin min.
Vaření
12 porcí
Ingredience
Kuřecí skelet
2 ks
Cibule
5 ks
Mrkev
3 ks
Celer
1/4 ks
Petržel
2 ks
Celerová nebo petrželová nať
Pepř
Himálajská sůl
Pepř celý
Česnek
Bobkový list

Kvalitní, pomalu vařený kuřecí vývar

Kristuše
Kristuše
Vloženo 23. 10. 2020
Líbí se mi
Kvalitní, pomalu vařený kuřecí vývar
20 min.
Příprava
4-5 hodin min.
Vaření
12 porcí
Ingredience
Kuřecí skelet
2 ks
Cibule
5 ks
Mrkev
3 ks
Celer
1/4 ks
Petržel
2 ks
Celerová nebo petrželová nať
Pepř
Himálajská sůl
Pepř celý
Česnek
Bobkový list

Kvalitní, pomalu vařený kuřecí vývar

Do asi 2,5 litrů vody ( já vývar delavam v papiňáku) vložím dva umyté kuřecí skelety a nechám pomalu vařit asi 2,5 hodiny, během vaření odebírám zdrclou krev, aby byl vývar čirý. Během vaření si očistíme zeleninu a nakrájíme na kousky, pouze cibulky (menší) nechám v celku. Po cca 2,5 hodinách  oberu uvařené maso, které vrátím zpět do polévky, přidám zeleninu i s kořením do polévky a vařím dále, klidně již na mírnějším ohni. Podle chuti osolíme, opeprim, nebo přidám pár kapiček chilli a nechám dovarit do změknutí zeleniny.

Přeji dobrou chuť 

20 min.
Příprava
4-5 hodin min.
Vaření
12 porcí
Ingredience
Kuřecí skelet
2 ks
Cibule
5 ks
Mrkev
3 ks
Celer
1/4 ks
Petržel
2 ks
Celerová nebo petrželová nať
Pepř
Himálajská sůl
Pepř celý
Česnek
Bobkový list

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Li
Li 1. 11. 2020

super

Odpovědět
konatovka
konatovka 28. 10. 2020

Kuřecí vývar mám moc ráda.

Odpovědět
Kahomar
Kahomar 27. 10. 2020

Odpovědět
januska28
januska28 27. 10. 2020

milujem vyvar

Odpovědět
kosanka
kosanka 25. 10. 2020

máme radši jiné

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 935
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.