Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Michaela Lejsková
Michaela Lejsková
Vloženo 22. 10. 2018
Líbí se mi
10 min.
Příprava
40 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Olivový olej
4 lžíce
Cibule
1 ks
Pórek
1 ks
Česnek
2 stroužek
Tymián
1 lžička
Vývar
6 hrnek
Mrkev
2 ks
Dvouzrnka (Biofarma)
2 hrnek
Sůl
Pepř
Růžičkové kapustičky
20 ks
Loupaná rajčata z konzervy
1 ks
Strouhaný parmazán
1 lžíce

Italská kapustičková polévka dvouzrnkou

Michaela Lejsková
Michaela Lejsková
Vloženo 22. 10. 2018
Líbí se mi
Italská kapustičková polévka dvouzrnkou
10 min.
Příprava
40 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Olivový olej
4 lžíce
Cibule
1 ks
Pórek
1 ks
Česnek
2 stroužek
Tymián
1 lžička
Vývar
6 hrnek
Mrkev
2 ks
Dvouzrnka (Biofarma)
2 hrnek
Sůl
Pepř
Růžičkové kapustičky
20 ks
Loupaná rajčata z konzervy
1 ks
Strouhaný parmazán
1 lžíce

Italská kapustičková polévka dvouzrnkou

Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Zpěníme na oleji, přidáme na kolečka nakrájený pórek, oloupaný a na plátky nasekaný česnek a tyminán. Vše řádně promícháme a restujeme na mírném ohni ještě asi 5 minut. Přidáme oloupanou a na kolečka nakrájenou mrkev, předem přes noc namočenou pšenici dvouzrnku a zalijeme vývarem. Osolíme a vaříme asi 15 minut.  

Nakonec přidáme rajčata a očištěné na poloviny rozkrojené kapustičky. Vaříme do změknutí asi dalších 20 minut. Podáváme posypané strouhaným parmazánem.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 31. 5. 2019

Vypadá naprosto luxusně

Odpovědět
Doneyel
Doneyel 13. 3. 2019

Vypadá míč dobré

Odpovědět
KamilaK
KamilaK 19. 2. 2019

Odpovědět
evionka
evionka 15. 11. 2018

Odpovědět
Tvořilka97
Tvořilka97 2. 11. 2018

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
84 954
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.