
Veškerou zeleninu očistíme a nakrájíme na stejně velké, či spíš malé kostičky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a dáme do kastrolu zpěnit na trošce sádla či oleje.
Vyndáme maso ze sklenice a tučnou část dáme také k cibulce, zbytek masa též nakrájíme na malé kousíčky.
Když je cibule zlatavá, zasypeme cca 3 lžícemi hladké mouky a uděláme zásmažku, před koncem k ní přidáme gulášové koření.Ještě rychle opražíme a zalijeme horkou vodou.
Já následně toto promixovala tyčovým mixérem, aby byl základ polévky pěkně "hladký". Následně dáme do hrnce pokrájenou zeleninu včetně brambor, já přidala i jednu feferonku a na mírném ohni vaříme do změknutí. V průběhu vaření přidáme do polévky i dříve pokrájené maso.
Na závěr přidáme čerstvé bylinky.
Místo, kde můžeš psát a diskutovat
vypadá skvěle
Tu milujeme
Chutnej polievke sa nič nevyrovná