Franfurtská polévka

Vytisknout recept
V hrnci osmažit cibuli nakrájenou na jemno, přidat trošku mouky na zahuštění, přidat mletou papriku - klidně i více, osolit, opepřit,přidat lisovaný česnek, zalít vodou a nechat vařit. Během vaření polévky si osmažíme párky nakrájené na kolečka, brambory dáme vařit bokem a pak ihned přidáme do polévky. Párky přidáme až ke konci polévky, aby se nerozvařily. Polévku dochutíme dle potřeby, případně můžeme přidat jíšku na zahuštění. Papriky můžeme přidat klidně více.
 
Přeji dobrou chuť 🙂
ks - Sůl
ks - Párky
ks - Cibule
ks - Česnek
ks - Pepř
ks - Kmín
ks - Brambory
ks - Hladká mouka
ks - Mletou papriku
příprava - 10
vaření - 60
Kategorie Polévka
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account