Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

benca
benca
Vloženo 14. 12. 2020
Líbí se mi
10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
moravske udene maso
300 g
cibula
1 ks
maslo
100 g
struhany eidam
100 g
sampiony
1 sklenička
smotanovy syr
150 g
sol
1 špetka
mlete cierne korenie
1 špetka
toustovy chlieb
6 plátek
parmezan alebo emental
100 g

Francuzska cibulnacka

benca
benca
Vloženo 14. 12. 2020
Líbí se mi
Francuzska cibulnacka
10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
moravske udene maso
300 g
cibula
1 ks
maslo
100 g
struhany eidam
100 g
sampiony
1 sklenička
smotanovy syr
150 g
sol
1 špetka
mlete cierne korenie
1 špetka
toustovy chlieb
6 plátek
parmezan alebo emental
100 g

Francuzska cibulnacka

Na masle spenime osupanu a na kolieska nakrajanú cibulu, osolime a pridame na kocky nakrajane údene maso a na mensie kusky rozdeleny syr. Zalejeme asi 1,5 l vody a varime asi 10 minut. Do polievky pridame scedene sampiony, ked su vacsie, tak ich prekrojime. V toustovaci opecieme toustovy chlieb alebo veku. Vlozime do taniera, posypeme struhanym syrom a zalejeme hotovou polievkou

10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
moravske udene maso
300 g
cibula
1 ks
maslo
100 g
struhany eidam
100 g
sampiony
1 sklenička
smotanovy syr
150 g
sol
1 špetka
mlete cierne korenie
1 špetka
toustovy chlieb
6 plátek
parmezan alebo emental
100 g

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Terez/habibi
Terez/habibi 9. 3. 2021

mnam

Odpovědět
Siraellen
Siraellen 25. 2. 2021

miluji

Odpovědět
Luu2
Luu2 14. 2. 2021

nádherná hned bych si dala

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 12. 2. 2021

nezkoušela jsem, ale vypadá lákavě

Odpovědět
Amanda
Amanda 18. 12. 2020

Bezva, jednou jsem mela skvelou v restauraci. Doma to nebylo ono.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
97 432
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.