Dýňový vývar - sváteční polévka, kterou překvapíte

Vytisknout recept
Překvapí vás, že polévka z dýně má vynikající chuť, která je podobná hovězímu vývaru. Navíc má úžasnou barvičku. 😉
Zeleninu nakrájím na kostky. Na rozpáleném tuku osmažím celer a mrkev do zlatova. Postupně přidávám cibuli, pórek a celou nevydlabanou dýni rozkrájenou na kousky a opět podusím. Osolím, opepřím, dám nové koření, podliji vodou a vařím doměkka.
Polévku zcedím a přidám jakoukoliv zavářku. Já přidala celestýnské nudle z celozrnné mouky.
*angel*
1ks - Dýně Hokkaido
ks - Mrkev, celer
ks - Cibule, pórek, rajče, sůl
ks - Mleté nové koření a pepř
ks - Přepuštěné máslo, nebo olej
příprava - 10
vaření - 35
Kategorie Polévka
Uvařila AntonínMikeška

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account