Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

BuboMaJo
BuboMaJo
Vloženo 24. 2. 2018
Líbí se mi
10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
cvikla (4-5 stredne veľkých ks)
1 kg
rastlinná kyslá smotana (ja som použila Joya)
1 ks
Himalaiska soľ
čierne korenie mleté
čerstvý alebo mrazený kôpor
3 lžíce

Cviklová krémová polievka s kyslou "smotanou" a kôprom

BuboMaJo
BuboMaJo
Vloženo 24. 2. 2018
Líbí se mi
Cviklová krémová polievka s kyslou "smotanou" a kôprom
10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
cvikla (4-5 stredne veľkých ks)
1 kg
rastlinná kyslá smotana (ja som použila Joya)
1 ks
Himalaiska soľ
čierne korenie mleté
čerstvý alebo mrazený kôpor
3 lžíce

Cviklová krémová polievka s kyslou "smotanou" a kôprom

Očistenú cviklu si nakrájame na kocky a dáme variť do vody, tak aby bola tesne nad cviklu. Keď je cvikla mäkká, trvá to cca 15-20 minút, cviklu s vodou a rastlinnou smotanov dáme do mixéra a mixujeme do hladka. Môžeme použiť aj tyčový mixér. Ak sa nám zdá príliš hustá, dolejeme vodu. Dochutíme soľou, čiernym korením a nasekaním kôprom.

Tip:

Cviklu môžete osmažiť s jednou nakrájanou cibulou a tak zaliať vodou. Ak nemáte kyslú sójovú smotanu, môžete použiť aj klasickú alebo kokosové mlieko(1/2 balenia). Pre kyslosť pridáme citrónovú šťavu. Dobrú chuť.

10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
cvikla (4-5 stredne veľkých ks)
1 kg
rastlinná kyslá smotana (ja som použila Joya)
1 ks
Himalaiska soľ
čierne korenie mleté
čerstvý alebo mrazený kôpor
3 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Duch
Duch 16. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 13. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 15. 4. 2020

super

Odpovědět
Jasper
Jasper 9. 9. 2019

Bezva. Může být moc dobrá

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

vyskúšam

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
93 077
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.