Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
Petra Vomelová
Vloženo 16. 7. 2019
Líbí se mi
15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cuketa
600 g
hrst špenátových listů
jarní cibulka
4 ks
zeleninový vývar
600 ml
hrst čerstvé máty
šťáva z 1/2 citronu
zakysaná smetana
100 g
sůl, pepř
olivový olej

Cuketový krém

avatar
Petra Vomelová
Vloženo 16. 7. 2019
Líbí se mi
Cuketový krém
15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cuketa
600 g
hrst špenátových listů
jarní cibulka
4 ks
zeleninový vývar
600 ml
hrst čerstvé máty
šťáva z 1/2 citronu
zakysaná smetana
100 g
sůl, pepř
olivový olej

Cuketový krém

  1. Nakrájejte jarní cibulku na kolečka, cuketu na půlkolečka a restujte na olivovém oleji cca 20 minut.
  2. Osolte, opepřete, přidejte špenátové listy a zalijte vývarem.
  3. Rozmixujte dohladka, přidejte citrónovou šťávu a zakysanou smetanu a promíchejte.
  4. Dozdobte mátou a podávejte.

 

TIP! Do polévky z bio cukety jsme přidali listový špenát řezaný Dione od společnosti AGRIMEX Vestec a. s. s označením Klasa.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Lucka94
Lucka94 11. 10. 2019

Vypadá báječně

Odpovědět
Jasper
Jasper 18. 9. 2019

Krémové polévky máme nejraději

Odpovědět
avatar
Věra Zelenková 9. 8. 2019

Odpovědět
lemur
lemur 9. 8. 2019

Také dělám, je dobrý.

Odpovědět
Majina
Majina 8. 8. 2019

rada skúšam recepty,kde sa použije cuketa.

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
85 719
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.