Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
Petra Vomelová
Vloženo 16. 7. 2019
Líbí se mi
15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cuketa
600 g
hrst špenátových listů
jarní cibulka
4 ks
zeleninový vývar
600 ml
hrst čerstvé máty
šťáva z 1/2 citronu
zakysaná smetana
100 g
sůl, pepř
olivový olej

Cuketový krém

avatar
Petra Vomelová
Vloženo 16. 7. 2019
Líbí se mi
Cuketový krém
15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cuketa
600 g
hrst špenátových listů
jarní cibulka
4 ks
zeleninový vývar
600 ml
hrst čerstvé máty
šťáva z 1/2 citronu
zakysaná smetana
100 g
sůl, pepř
olivový olej

Cuketový krém

  1. Nakrájejte jarní cibulku na kolečka, cuketu na půlkolečka a restujte na olivovém oleji cca 20 minut.
  2. Osolte, opepřete, přidejte špenátové listy a zalijte vývarem.
  3. Rozmixujte dohladka, přidejte citrónovou šťávu a zakysanou smetanu a promíchejte.
  4. Dozdobte mátou a podávejte.

 

TIP! Do polévky z bio cukety jsme přidali listový špenát řezaný Dione od společnosti AGRIMEX Vestec a. s. s označením Klasa.

15 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
cuketa
600 g
hrst špenátových listů
jarní cibulka
4 ks
zeleninový vývar
600 ml
hrst čerstvé máty
šťáva z 1/2 citronu
zakysaná smetana
100 g
sůl, pepř
olivový olej

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Duch
Duch 19. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 11. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 15. 4. 2020

mňam

Odpovědět
Kahomar
Kahomar 8. 1. 2020

dobrá polévka

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 23. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
91 132
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.