Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Kristuše
Kristuše
Vloženo 3. 6. 2020
Líbí se mi
10 min.
Příprava
70 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Cibule
3 ks
česnek
2 stroužek
vývar
1,5 l
pepř
Sůl
Bobkový list
2 ks
tymián
Olivový olej
máslo
Hladká mouka
Sýr Brie
1 ks

Cibulačka

Kristuše
Kristuše
Vloženo 3. 6. 2020
Líbí se mi
Cibulačka
10 min.
Příprava
70 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Cibule
3 ks
česnek
2 stroužek
vývar
1,5 l
pepř
Sůl
Bobkový list
2 ks
tymián
Olivový olej
máslo
Hladká mouka
Sýr Brie
1 ks

Cibulačka

Na oleji s máslem osmahneme do zlatova cibuli, kterou jsem přepůlili a nakrájeli na kolečka, přidáme česnek, který také osmahneme. Přidáme trochu hladké mouky na zahuštění. Podlijeme vývarem a vaříme. Pro dochucení přidáme pepř, sůl, bobkovy list a tyminán - pokud máme snítku tymiánu, můžeme ho přidat v kuse a poté vyndat.

Troubu si rozehřejeme na cca 200 stupňů. Na pánvi osmahneme zlehka bagetu.

Do keramických misek na nandáme polévku, dáme opečenou bagetu a navrh sýr Brie a vše necháme na chvilku zapéct v troubě.

Dobrou chuť

10 min.
Příprava
70 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Cibule
3 ks
česnek
2 stroužek
vývar
1,5 l
pepř
Sůl
Bobkový list
2 ks
tymián
Olivový olej
máslo
Hladká mouka
Sýr Brie
1 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Rajka
Rajka 20. 11. 2020

Ta vypada kraaaasne

Odpovědět
k.eva
k.eva 19. 11. 2020

Odpovědět
sipeji
sipeji 19. 11. 2020

cibulačku mám moc ráda

Odpovědět
Li
Li 8. 11. 2020

Odpovědět
kosanka
kosanka 24. 9. 2020

stále se na ni chystám

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
93 081
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.