Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Baculatá
Baculatá
Vloženo 4. 10. 2018
Líbí se mi
10-15 min.
Příprava
30 i více min.
Vaření
8 a více porcí
Ingredience

Boršč

Baculatá
Baculatá
Vloženo 4. 10. 2018
Líbí se mi
Boršč
10-15 min.
Příprava
30 i více min.
Vaření
8 a více porcí
Ingredience

Boršč

hovězí maso
vepřové maso
zelený a červený pepř
pár kuliček nového koření
pár listů bobkového listu
nové koření
červená řepa
cibule
mrkev
petržel
brambory
zelí
rajčatový protlak

Oba druhy masa vložíme do většího hrnce, přidáme pepř, pravé koření a bobkový list a necháme vývar zlehka táhnout asi dvě hodiny, v průběhu vaření z něj sbíráme pěnu. Maso vyndáme z vývaru a dáme si ho bokem.

Nakrájíme červenou řepu, cibuli, mrkev a petržel, zeleninu lehce osmahneme, zalijeme vodou, přidáme hovězí vývar, pár kuliček nového koření, trochu soli a necháme vařit zhruba. Vedle si mezitím dáme dusit zelí. Zhruba po deseti minutách varu přidáme do polévky brambory nakrájené na větší kousky a zahustíme rajčatovým protlakem. Jakmile budou brambory vařené, přidáme do polévky zelí. A na závěr do něj přidáme nakrájené nebo natrhané maso, ze kterého jsme dělali vývar.

10-15 min.
Příprava
30 i více min.
Vaření
8 a více porcí
Ingredience

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
sasidlo
sasidlo 2. 7. 2020

Odpovědět
Duch
Duch 18. 5. 2020

Vyzkouším

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 12. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 15. 4. 2020

hotová mňamka

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
101 370
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.