Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Annettka
Annettka
Vloženo 6. 12. 2016
Líbí se mi
10 min.
Příprava
30 min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
Fazole bílé větší
1 hrnek
Domácí předem udělané nasušené drobení
200 g
Hřiby
2 hrnek
Kuřecí vývar
4 l
Sůl dle chuti nebo
2 lžička
Krupička nebo hrubá mouka na zahuštění
1 lžíce

Zimní houbová polévka s bílými fazolemi s drobením

Annettka
Annettka
Vloženo 6. 12. 2016
Líbí se mi
Zimní houbová polévka s bílými fazolemi s drobením
10 min.
Příprava
30 min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
Fazole bílé větší
1 hrnek
Domácí předem udělané nasušené drobení
200 g
Hřiby
2 hrnek
Kuřecí vývar
4 l
Sůl dle chuti nebo
2 lžička
Krupička nebo hrubá mouka na zahuštění
1 lžíce

Zimní houbová polévka s bílými fazolemi s drobením

Předem uvařený kuřecí vývar z kuřecího masa nebo kuřecího skeletu, popřípadě krůtího skeletu (v krůtím je více bílkovin) přivedeme k varu, vložíme sušené nebo čerstvé houby nebo žampiony. Osolíme, přisypeme lehce krupičku, aby se nedělaly žmolky, rozkvedláme a vaříme, aby se houby dostatečně provařily, cca nejméně 30 minut. Přidáme den předem namočené a uvařené velké bílé fazole a přisypeme drobení, vše promícháme. Polévka je famózní a v zimě zahřeje i zasytí, dobrou chuť 

10 min.
Příprava
30 min.
Vaření
10 porcí
Ingredience
Fazole bílé větší
1 hrnek
Domácí předem udělané nasušené drobení
200 g
Hřiby
2 hrnek
Kuřecí vývar
4 l
Sůl dle chuti nebo
2 lžička
Krupička nebo hrubá mouka na zahuštění
1 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 27. 8. 2019

Zajímavý recept

Odpovědět
lemur
lemur 5. 2. 2019

Vyzkouším.

Odpovědět
beata0063
beata0063 4. 2. 2019

takúto zaujímavú kombináciu som ešte nemala môže to byť chutné

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

zaujímavé

Odpovědět
Jana7
Jana7 29. 12. 2016

to zkusím

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
88 896
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.