Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

LaCuketa
LaCuketa
Vloženo 21. 6. 2016
Líbí se mi
20 min.
Příprava
24hodin min.
Vaření
2,5l porce
Ingredience
voda
2 l
citron
2 ks
kyselina citronová
40 g
třtinový cukr
2,5 kg

Voňavý domácí bezinkový sirup za studena

LaCuketa
LaCuketa
Vloženo 21. 6. 2016
Líbí se mi
Voňavý domácí bezinkový sirup za studena
20 min.
Příprava
24hodin min.
Vaření
2,5l porce
Ingredience
voda
2 l
citron
2 ks
kyselina citronová
40 g
třtinový cukr
2,5 kg

Voňavý domácí bezinkový sirup za studena

Bezinkový sirup můžete připravovat různými způsoby. Vařit, nevařit, oplachovat, neoplachovat, konzervovat, nekonzervovat… 

My děláme bezinkový sirup za studena a raději oplachujeme. Oplachování doporučujeme, pokud květy nesbíráte někde v naprosto čisté oblasti. Oplachováním také můžete předcházet alergické reakci. Bezinkový sirup za studena si zachovává veškeré výživné látky. V tomto případě doporučujeme lehce konzervovat přírodní kyselinou citrónovou, aby se sirup předčasně nekazil. Lze to i bez ní, ale pak počítejte s menší trvanlivostí. Většinou je sirup tak dobrý, že se spotřebuje dříve, než se stihne zkazit

Další recepty nejen na limonády najdete tady

 

20 min.
Příprava
24hodin min.
Vaření
2,5l porce
Ingredience
voda
2 l
citron
2 ks
kyselina citronová
40 g
třtinový cukr
2,5 kg

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
januska28
januska28 29. 10. 2020

mnam

Odpovědět
sipeji
sipeji 17. 6. 2020

Za studena jsem ho ještě nezkoušela

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 17. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 12. 5. 2020

znám

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

super

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
93 778
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.