Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 24. 6. 2018
Líbí se mi
10 minut min.
Příprava
2-3 týdny odpočívání min.
Vaření
1 litr porce
Ingredience
bílé víno polosuché
1 l
třezalka - čerstvá
50 g

Třezalkové víno

madlenka
madlenka
Vloženo 24. 6. 2018
Líbí se mi
Třezalkové víno
10 minut min.
Příprava
2-3 týdny odpočívání min.
Vaření
1 litr porce
Ingredience
bílé víno polosuché
1 l
třezalka - čerstvá
50 g

Třezalkové víno

  1. Do vymyté skleněné lahve vložte čerstvou třezalku - použijte jak květy, tak i nať.
  2. Třezalku přelijte bílým vínem, dobře uzavřete a uchovejte na chladném a tmavém místě.
  3. Víno nechte 2 - 3 týdny odpočívat, jen občas lahví protřepte, aby se chutě správně propojily.

Něco navíc:

Používá se jeden panák před jídlem. Je výborné pro zklidnění organismu, pomáhá při migrénách.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Majina
Majina 2. 11. 2018

zaujímavé,trezalka je liečivá.

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 19. 8. 2018

super recept

Odpovědět
ˆBarboraˆ
ˆBarboraˆ 26. 6. 2018

To musíme vyzkoušet! Doma děláme různá vína z domácího ovoce, ale toto nás nenapadlo

Odpovědět
Siraellen
Siraellen 25. 6. 2018

Vyzkouším

Odpovědět
gustawka
gustawka 25. 6. 2018

Super tip

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

2 922
testovaných produktů
85 634
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.