Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

martik
martik
Vloženo 11. 10. 2013
Líbí se mi
50 minut min.
Příprava
60 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
Černé jeřabiny
2 l
Voda
1 l
Cukr
1 kg
Vanilkový cukr
2 ks
Tuzemák
1 dcl

Šťáva z černé jeřabiny

martik
martik
Vloženo 11. 10. 2013
Líbí se mi
Šťáva z černé jeřabiny
50 minut min.
Příprava
60 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
Černé jeřabiny
2 l
Voda
1 l
Cukr
1 kg
Vanilkový cukr
2 ks
Tuzemák
1 dcl

Šťáva z černé jeřabiny

Ideální životabudič na chladné podzimní večery! 

Asi 2 l kuliček jeřabiny propláchneme vodou, přesypeme do většího hrnce a přilijeme 1 litr vody. Vaříme 20 minut. Jeřabiny trochu pomačkáme, šťávu scedíme a odměříme. Na 1 litr šťávy přidáme 1 kg cukru a 2 vanilkové cukry a opět povaříme asi 10 minut. Ještě horké plníme do sklenic s kovovým víčkem a otočíme.

Na jeřabinový likér přidáme 1 dcl tuzemáku na 4 dcl tohoto sirupu. 

50 minut min.
Příprava
60 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
Černé jeřabiny
2 l
Voda
1 l
Cukr
1 kg
Vanilkový cukr
2 ks
Tuzemák
1 dcl

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Li
Li 9. 11. 2020

super

Odpovědět
januska28
januska28 30. 10. 2020

zaujimave

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 16. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 12. 5. 2020

zkusím

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

zajímavé

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
99 376
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.