Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

martik
martik
Vloženo 11. 10. 2013
Líbí se mi
50 minut min.
Příprava
60 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
Černé jeřabiny
2 l
Voda
1 l
Cukr
1 kg
Vanilkový cukr
2 ks
Tuzemák
1 dcl

Šťáva z černé jeřabiny

martik
martik
Vloženo 11. 10. 2013
Líbí se mi
Šťáva z černé jeřabiny
50 minut min.
Příprava
60 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
Černé jeřabiny
2 l
Voda
1 l
Cukr
1 kg
Vanilkový cukr
2 ks
Tuzemák
1 dcl

Šťáva z černé jeřabiny

Ideální životabudič na chladné podzimní večery! 

Asi 2 l kuliček jeřabiny propláchneme vodou, přesypeme do většího hrnce a přilijeme 1 litr vody. Vaříme 20 minut. Jeřabiny trochu pomačkáme, šťávu scedíme a odměříme. Na 1 litr šťávy přidáme 1 kg cukru a 2 vanilkové cukry a opět povaříme asi 10 minut. Ještě horké plníme do sklenic s kovovým víčkem a otočíme.

Na jeřabinový likér přidáme 1 dcl tuzemáku na 4 dcl tohoto sirupu. 

50 minut min.
Příprava
60 min.
Vaření
20 porcí
Ingredience
Černé jeřabiny
2 l
Voda
1 l
Cukr
1 kg
Vanilkový cukr
2 ks
Tuzemák
1 dcl

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jankkas
Jankkas 16. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 12. 5. 2020

zkusím

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

zajímavé

Odpovědět
Jasper
Jasper 25. 8. 2019

Vůbec neznám

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 8. 8. 2018

odporúčam

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
91 104
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.