Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avodamok
avodamok
Vloženo 12. 7. 2016
Líbí se mi
30 min.
Příprava
10 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Rýbezle čerstvé
3 kg
Voda
1,5 l
Cukor hnedý
3 kg
Kyselina citrónová
1 lžíce

Ríbezľový sirup

avodamok
avodamok
Vloženo 12. 7. 2016
Líbí se mi
Ríbezľový sirup
30 min.
Příprava
10 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Rýbezle čerstvé
3 kg
Voda
1,5 l
Cukor hnedý
3 kg
Kyselina citrónová
1 lžíce

Ríbezľový sirup

  Ríbezľový sirup môžeme pripraviť z plodov čiernej alebo červenej ríbezle. Rýbezle umyjeme,odštavíme.Množstvo šťavy najskôr odmeriame a potom ju  zahrejeme na teplotu 90 až 100°C.z tstíšime  troška teplotu.Pri tomto zahrievaní sa na povrchu vyzrážajú nečistoty vo forme peny. Túto penu odstránime dierkovanou varechou.  Pridáme cukor vodua kys.citónovú stále miešame štavu varíme 7 až 10minút, . Nalejeme do čistých fliaš a ihned uzavrieme a dáme na chladné miesto.

30 min.
Příprava
10 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Rýbezle čerstvé
3 kg
Voda
1,5 l
Cukor hnedý
3 kg
Kyselina citrónová
1 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
januska28
januska28 29. 10. 2020

robievam

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 17. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 12. 5. 2020

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

super

Odpovědět
Jasper
Jasper 24. 8. 2019

Dělávali jsme ho hodně ale je na mě moc kyselý takže ho nepiju .. rybíz raději využijeme jinak

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
93 078
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.