Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Rajka
Rajka
Vloženo 28. 2. 2020
Líbí se mi
10 min.
Příprava
45 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
Ricotta
250 g
Vejce (z bílků tuhý sníh)
3 ks
Psylium
4 lžíce
Slunečnicová semínka
2 lžíce
Dýňová semínka
2 lžíce
Lněná semínka
2 lžíce
Sůl
1 špetka

Křupavé ricottové bulky

Rajka
Rajka
Vloženo 28. 2. 2020
Líbí se mi
Křupavé ricottové bulky
10 min.
Příprava
45 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
Ricotta
250 g
Vejce (z bílků tuhý sníh)
3 ks
Psylium
4 lžíce
Slunečnicová semínka
2 lžíce
Dýňová semínka
2 lžíce
Lněná semínka
2 lžíce
Sůl
1 špetka

Křupavé ricottové bulky

Žloutky,  ricottu a Psylium ušleháme,  poté přidáme semínka a pomalu sníh, aby těsto bylo nadýchané a vzdušné. Osolíme podle chuti a rukou vytvarujeme do malých bulek. Mě těsto vyšlo na 8 bulek.

Posypeme semínky (lněná,  slunečnicová,  chia..nebo sezanm), hrubou solí a dáme péct na 180° cca 45-50min. Navrchu jsou křupavé,  uvnitř jsou moc dobré 

Dobrou chuť 

10 min.
Příprava
45 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
Ricotta
250 g
Vejce (z bílků tuhý sníh)
3 ks
Psylium
4 lžíce
Slunečnicová semínka
2 lžíce
Dýňová semínka
2 lžíce
Lněná semínka
2 lžíce
Sůl
1 špetka

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 27. 3. 2020

super, vypadají skvěle

Odpovědět
beata0063
beata0063 1. 3. 2020

super recept..ukladám si

Odpovědět
lemur
lemur 29. 2. 2020

Jsou povedené. Určitě někdy vyzkouším.

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 29. 2. 2020

krásné, schovám si recept a někdy zkusím

Odpovědět
Rajka
Rajka 29. 2. 2020

Super, diky

Kahomar
Kahomar 28. 2. 2020

vypadají luxusně

Odpovědět
Rajka
Rajka 29. 2. 2020

Dekuji, jsou moc dobre.

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
88 873
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.