Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Rajka
Rajka
Vloženo 28. 2. 2020
Líbí se mi
10 min.
Příprava
45 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
Ricotta
250 g
Vejce (z bílků tuhý sníh)
3 ks
Psylium
4 lžíce
Slunečnicová semínka
2 lžíce
Dýňová semínka
2 lžíce
Lněná semínka
2 lžíce
Sůl
1 špetka

Křupavé ricottové bulky

Rajka
Rajka
Vloženo 28. 2. 2020
Líbí se mi
Křupavé ricottové bulky
10 min.
Příprava
45 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
Ricotta
250 g
Vejce (z bílků tuhý sníh)
3 ks
Psylium
4 lžíce
Slunečnicová semínka
2 lžíce
Dýňová semínka
2 lžíce
Lněná semínka
2 lžíce
Sůl
1 špetka

Křupavé ricottové bulky

Žloutky,  ricottu a Psylium ušleháme,  poté přidáme semínka a pomalu sníh, aby těsto bylo nadýchané a vzdušné. Osolíme podle chuti a rukou vytvarujeme do malých bulek. Mě těsto vyšlo na 8 bulek.

Posypeme semínky (lněná,  slunečnicová,  chia..nebo sezanm), hrubou solí a dáme péct na 180° cca 45-50min. Navrchu jsou křupavé,  uvnitř jsou moc dobré 

Dobrou chuť 

10 min.
Příprava
45 min.
Vaření
8 porcí
Ingredience
Ricotta
250 g
Vejce (z bílků tuhý sníh)
3 ks
Psylium
4 lžíce
Slunečnicová semínka
2 lžíce
Dýňová semínka
2 lžíce
Lněná semínka
2 lžíce
Sůl
1 špetka

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Klárii.nka
Klárii.nka 25. 5. 2020

Super

Odpovědět
Duch
Duch 20. 5. 2020

super

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 9. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
avatar
Lenka Polášková 20. 4. 2020

mňam

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 15. 4. 2020

mňamka

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 943
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.