Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Rajka
Rajka
Vloženo 29. 2. 2020
Líbí se mi
15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Vejce (z bílků tuhý sníh)
6 ks
Kokosová mouka
5 lžíce
Kokosové mléko
100 ml
Mascarpone
250 g
Tvaroh
500 g
Smetana ke šlehání
1 ks
Erythirol
2 lžíce
Kypřící prášek do pečiva s vinným kamenem
1 lžička

Low carb dort s mascarpone

Rajka
Rajka
Vloženo 29. 2. 2020
Líbí se mi
Low carb dort s mascarpone
15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Vejce (z bílků tuhý sníh)
6 ks
Kokosová mouka
5 lžíce
Kokosové mléko
100 ml
Mascarpone
250 g
Tvaroh
500 g
Smetana ke šlehání
1 ks
Erythirol
2 lžíce
Kypřící prášek do pečiva s vinným kamenem
1 lžička

Low carb dort s mascarpone

Korpus

Žloutky ušleháme,  přidáme mouku, pomalu přidáme sníh a kypřící prášek.  Těsto  bude tužší, proto nalijeme mléko (protřepejte) dle potřeby 100-150ml, aby těsto nebylo řídké. Nalijeme do formy cca 20cm a dáme péct zhruba 15-20min (podle Vaší trouby)

Mezitím si připravíme krém 

Ušleháme mascarpone s tvarohem, přidáme sladidlo a ušlehanou smetanu.Obarvíme dle nálady  Dáme vychladit.

Vychladnutý korpus 3x prořízneme a promažeme krémem, do první vrstvy dáme na kolečka nakrájený banán,  do druhé pak borůvky. Celý dort namažeme krémem a ozdobíme dle chuti 

 

15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
6 porcí
Ingredience
Vejce (z bílků tuhý sníh)
6 ks
Kokosová mouka
5 lžíce
Kokosové mléko
100 ml
Mascarpone
250 g
Tvaroh
500 g
Smetana ke šlehání
1 ks
Erythirol
2 lžíce
Kypřící prášek do pečiva s vinným kamenem
1 lžička

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
JanouskovaB27
JanouskovaB27 21. 6. 2020

to vypadá krásně

Odpovědět
Klárii.nka
Klárii.nka 25. 5. 2020

Super

Odpovědět
Duch
Duch 20. 5. 2020

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 9. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
avatar
Kateřina Kateřina 26. 4. 2020

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 944
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.