Zapekaná treska so syrovo - šampiňónovou omáčkou

Vytisknout recept

Naša obľúbená zapečená rybka, ktorú sme mali tento týždeň 😀

 
Cibuľu nasekáme na drobno. Šampiňóny nakrájame na pásiky.
Cibuľu opečieme na oleji do sklovita, pridáme šampiňóny a chvíľu ich podusíme. 
Postupne pridáme trojuholníkové syry a na jemno nastrúhaný syr, ktoré pomaly rozpúšťame.
Zriedime smotanou na varenie. Dochutíme soľou a korením.
Tresku osolíme a okoreníme. Uložíme ju na dno zapekacej misy.
Na tresku navrstvíme pripravenú syrovo - šampiňónovú omáčku a pečieme pri teplote 160°C cca 45 min.
Podávame so širokkými rezanca, cestovinovou ryžou alebo varenými zemiakmi.
 
Prajem dobrú chuť!
800g - aljašská treska
400g - šampiňóny čerstvé alebo v konzerve
12 ks - tavený syr trojuholníkový
ks - smotana na varenie
ks - tvrdý syr
2ks - cibuľa
ks - olej
ks - soľ
ks - mleté čierne korenie
příprava - 15
vaření - 15min. + 45min.
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Monika Galgócziová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account