Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

MONI-kiss
MONI-kiss
Vloženo 4. 10. 2018
Líbí se mi
30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
conchiglioni
16 ks
mleté maso
1/2 kg
cherry rajčátka
250 g
česnek
2-3 stroužek
žampiony
4 ks
pálivá paprička
sůl
pepř
oregano
sýr na zapečení
250 g

Zapečené conchiglioni plněné masovou směsí

MONI-kiss
MONI-kiss
Vloženo 4. 10. 2018
Líbí se mi
Zapečené conchiglioni plněné masovou směsí
30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
conchiglioni
16 ks
mleté maso
1/2 kg
cherry rajčátka
250 g
česnek
2-3 stroužek
žampiony
4 ks
pálivá paprička
sůl
pepř
oregano
sýr na zapečení
250 g

Zapečené conchiglioni plněné masovou směsí

Uvaříme si conchiglioni dle návodu na přípravu. Troubu předehřejeme na 180°C a než se nám uvaří těstoviny, tak si připravíme masovou směs.

Mleté maso osolíme, opepříme a přidáme papričku i česnek dle chuti. Promícháme a na pánvi orestujeme. Je nutné míchat a vytvořit směs sypkou (ne hroudy masa). Přidáme žampiony a cherry rajčátka a vše podusíme pod pokličkou na mírném ohni.

Po 15 minutách odstavíme a směsí naplníme 16 conchiglionů, které vyskládáme na plech. Posypeme oreganem a zasypeme sýrem.

Vložíme do trouby tak na 8 minut, jen aby se sýr rozpekl, ale aby se nevysušily těstoviny. A můžeme podávat.

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 26. 8. 2019

Vypadá to neodolatelně

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 7. 10. 2018

vypadá dobře

Odpovědět
avatar
Zdeňa Slimáčková 4. 10. 2018

Vypadá to skvěle

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

vyzerá to super

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 26. 12. 2016

kdyby mi to někdo nabídl, zkusila bych, ale doma bych se do toho nepustila

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

1
žena na začátku (naše Eva)
3.
rok startujeme v novém
10
regionálních Pracoven ŽENY s.r.o.
3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
85 204
registrovaných inspirativních žen
2 922
testovaných produktů
43 290
odeslaných produktů
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.