Voňavé mäso

Vytisknout recept
Slaninku nakrájame na plátky, cibuľu na kolieska. Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Do pekáča pokladieme slaninu, cibuľu, na to dáme plátky mäsa, pokvapkáme worcestrom a natrieme horčicou. Môžeme ukladať druhú vrstvu mäsa a postup zopakujeme s cibuľou, slaninou a tak ďalej. Pečieme prikryté do mäkka.
Ja som piekla na širokej rajnici, tak som dala len jednu vrstvu mäsa.
1ks - cibuľa
3-4 cmks - slanina
2-3lžíce - horčica
1kg - bravčové mäso - karé alebo krkovička
2-3lžička - worcestrová omáčka
příprava - 10
vaření - 60-90
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account