Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Tenderka
Tenderka
Vloženo 19. 11. 2016
Líbí se mi
10 min.
Příprava
60-90 min.
Vaření
4-6 porce
Ingredience
bravčové mäso - karé alebo krkovička
1 kg
cibuľa
1 ks
slanina
3-4 cm ks
worcestrová omáčka
2-3 lžička
horčica
2-3 lžíce

Voňavé mäso

Tenderka
Tenderka
Vloženo 19. 11. 2016
Líbí se mi
Voňavé mäso
10 min.
Příprava
60-90 min.
Vaření
4-6 porce
Ingredience
bravčové mäso - karé alebo krkovička
1 kg
cibuľa
1 ks
slanina
3-4 cm ks
worcestrová omáčka
2-3 lžička
horčica
2-3 lžíce

Voňavé mäso

Slaninku nakrájame na plátky, cibuľu na kolieska. Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Do pekáča pokladieme slaninu, cibuľu, na to dáme plátky mäsa, pokvapkáme worcestrom a natrieme horčicou. Môžeme ukladať druhú vrstvu mäsa a postup zopakujeme s cibuľou, slaninou a tak ďalej. Pečieme prikryté do mäkka.

Ja som piekla na širokej rajnici, tak som dala len jednu vrstvu mäsa.

10 min.
Příprava
60-90 min.
Vaření
4-6 porce
Ingredience
bravčové mäso - karé alebo krkovička
1 kg
cibuľa
1 ks
slanina
3-4 cm ks
worcestrová omáčka
2-3 lžička
horčica
2-3 lžíce

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
januska28
januska28 30. 10. 2020

klasika

Odpovědět
sasidlo
sasidlo 23. 6. 2020

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 16. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Duch
Duch 13. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 10. 4. 2020

super

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
93 078
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.