Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

avatar
Lenka Komárková
Vloženo 10. 3. 2017
Líbí se mi
20 min.
Příprava
40 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Vepřové maso (kýta, kotlety, plec,..)
750 g
cibule
4 ks
kari
1 g
sůl
1 g
pepř
1 g

Vepřové plátky na kari

avatar
Lenka Komárková
Vloženo 10. 3. 2017
Líbí se mi
Vepřové plátky na kari
20 min.
Příprava
40 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Vepřové maso (kýta, kotlety, plec,..)
750 g
cibule
4 ks
kari
1 g
sůl
1 g
pepř
1 g

Vepřové plátky na kari

Vepřové maso nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme na drobno. Do kastrolu nalijeme olej a necháme zpěnit cibuli. Poté vložíme plátky masa, trochu obděláme, pak lehce osolíme, dáme na kastrol pokličku a necháme pustit šťávu. Až maso pustí více šťávy, opepříme, posypeme kari a zalileje horkou vodou a pod poklicí necháme vařit do změknutí masa. K masu podáváme rýži.

20 min.
Příprava
40 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Vepřové maso (kýta, kotlety, plec,..)
750 g
cibule
4 ks
kari
1 g
sůl
1 g
pepř
1 g

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jankkas
Jankkas 15. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Monulka
Monulka 14. 5. 2020

Super

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 11. 4. 2020

super

Odpovědět
Jasper
Jasper 29. 8. 2019

Klasika . Kari je u na s oblíbené koření

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 12. 8. 2018

vyskúšam

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 119
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.