VEPŘOVÁ KRKOVICE S ARAŠÍDOVOU OMÁČKOU

Vytisknout recept
Vepřovou krkovičku si nakrájíme na plátky, osolíme a naklepeme. Na pánvi na troše oleje maso zprudka opečeme a vyndáme na talíř. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme dozlatova. Maso obalíme v arašídové omáčce a přendáme na trochu oleje do pekáčku. Posypeme kmínem a smaženou cibulkou. Přidáme houby. Pečeme v horkovzdušné troubě při 160°C z jedné strany asi půl hodiny a pak obrátíme, podlijeme podle potřeby vodou a dopečeme do měkka. 
Podáváme s rýží. Rýži propláchneme a uvaříme ve vodě se solí, hřebíčkem a rozinkami. 
 
Přeji dobrou exotickou chuť !!! 
1kg - vepřová krkovička
200g - mraž. houby ( směs )
2ks - cibule
350g - arašídová omáčka
3lžička - sůl
1lžíce - kmín
5lžíce - rostlinný olej
500g - rýže
10ks - hřebíček
1hrst - rozinky
příprava - 20
vaření - 70 - 90
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Naděžda Křičenská

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account