Vepřová kotleta po provensálsku s pečenými bramborami

Vytisknout recept
Najít rovnováhu mezi zdravým vařením a péčí o děti, pro mě vždycky byla výzva. Poslední měsíce se jí snažím čelit s hlavou vztyčenou a změnil se můj pohled na to nemastné, neslané nijaké jídlo. Protože i zdravé jídlo může být nejen dobré, ale i hezky vypadat 🙂
 
Kotletku jsem si vybrala libovější, jemně jí promasírovala dlaní a vložila do pečícího sáčku společně se dvěma bramborami nakrájenými na plátky. Okořenila jsem provensálským kořením, pepřem a solí. Uzavřela jsem sáček dala na cca 45 minut do trouby. Do sáčku jsem nedala ani máslo, ani jiný tuk 😉
Mezitím jsem připravila brokolici na páře.
Nakonec na dochucení jsem dala lžičku zakysané smetany.

1ks - Vepřová kotleta
200g - Brokolice
špetka - Sůl, pepř
2lžička - Provensálské koření
2ks - Brambory
příprava - 10
vaření - 40
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Monika Kray

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account