Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 8. 2. 2019
Líbí se mi
15 minut min.
Příprava
pečení 40 minut min.
Vaření
4 porce
Ingredience
vepřové řízky
4 ks
cibule
3 ks
smetana na vaření
2 ks
sýr Eidam
200 g
mletá paprika sladká
2 lžička
mletá paprika pálivá
1/2 lžička
sůl
1/2 lžička
anglická slanina
4 plátek

Ukrytec

madlenka
madlenka
Vloženo 8. 2. 2019
Líbí se mi
Ukrytec
15 minut min.
Příprava
pečení 40 minut min.
Vaření
4 porce
Ingredience
vepřové řízky
4 ks
cibule
3 ks
smetana na vaření
2 ks
sýr Eidam
200 g
mletá paprika sladká
2 lžička
mletá paprika pálivá
1/2 lžička
sůl
1/2 lžička
anglická slanina
4 plátek

Ukrytec

  1. Cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme na pánvičce dokud se od sebe kolečka neoddělí. Maso naklepeme a obalíme ve smíchaných paprikách se solí.

  2. Na vymazaný pekáč dáme cibuli a na ní poklademe plátky masa. Pečeme cca 30 minut s mírným podléváním.

  3. Mezi tím si připravíme směs. Nastrouháme sýr na jemno a přidáme smetanu. Vznikne hustější hmota. Tu pak naneseme na každý plátek masa a ještě 10 minut zapečeme. (já dávám před směsí ještě plátek anglické slaniny pro lepší chuť, ale nemusí být).

  4. Podáváme s hranolkami, bramborovou kaší či s opečenými brambory, každý kdo má rád.

15 minut min.
Příprava
pečení 40 minut min.
Vaření
4 porce
Ingredience
vepřové řízky
4 ks
cibule
3 ks
smetana na vaření
2 ks
sýr Eidam
200 g
mletá paprika sladká
2 lžička
mletá paprika pálivá
1/2 lžička
sůl
1/2 lžička
anglická slanina
4 plátek

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Duch
Duch 18. 5. 2020

pěkný recept

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 11. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 21. 4. 2020

mňamka

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 16. 4. 2020

skvělé

Odpovědět
Jasper
Jasper 29. 5. 2019

Super recept a ještě lepší název

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
91 120
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.