Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Tony
Tony
Vloženo 10. 8. 2017
Líbí se mi
10 min.
Příprava
60 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Brambory
600 g
Cibule
2 ks
Ančovičky filety
100 g
Šlehačka
1 ks
Máslo, olej
Sůl a pepř

Tradiční švédské jídlo

Tony
Tony
Vloženo 10. 8. 2017
Líbí se mi
Tradiční švédské jídlo
10 min.
Příprava
60 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Brambory
600 g
Cibule
2 ks
Ančovičky filety
100 g
Šlehačka
1 ks
Máslo, olej
Sůl a pepř

Tradiční švédské jídlo

Oloupané, syrové brambory nakrájíme na tenké hranolky a vložíme do studené vody.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

Pomalu ji restujeme na oleji, až zesklovatí a chytne barvu.

Formu na pečení vymyžeme máslem, na dno dáme brambory, osolíme a opepříme, další vrstva je cibule, na ni ančovičky, a nakonec zase vrstva brambor.

Podlijeme smetanou a pod alobalem pečeme asi hodinu na 175° C. 20minut před konce sundáme alobal.a dopečeme do zlatova.

10 min.
Příprava
60 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Brambory
600 g
Cibule
2 ks
Ančovičky filety
100 g
Šlehačka
1 ks
Máslo, olej
Sůl a pepř

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Duch
Duch 15. 5. 2020

super

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 14. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Jasper
Jasper 2. 9. 2019

Tohle bude hodně velká dobrota

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

super recept

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
92 123
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.