Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Tony
Tony
Vloženo 10. 8. 2017
Líbí se mi
10 min.
Příprava
60 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Brambory
600 g
Cibule
2 ks
Ančovičky filety
100 g
Šlehačka
1 ks
Máslo, olej
Sůl a pepř

Tradiční švédské jídlo

Tony
Tony
Vloženo 10. 8. 2017
Líbí se mi
Tradiční švédské jídlo
10 min.
Příprava
60 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Brambory
600 g
Cibule
2 ks
Ančovičky filety
100 g
Šlehačka
1 ks
Máslo, olej
Sůl a pepř

Tradiční švédské jídlo

Oloupané, syrové brambory nakrájíme na tenké hranolky a vložíme do studené vody.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

Pomalu ji restujeme na oleji, až zesklovatí a chytne barvu.

Formu na pečení vymyžeme máslem, na dno dáme brambory, osolíme a opepříme, další vrstva je cibule, na ni ančovičky, a nakonec zase vrstva brambor.

Podlijeme smetanou a pod alobalem pečeme asi hodinu na 175° C. 20minut před konce sundáme alobal.a dopečeme do zlatova.

10 min.
Příprava
60 min.
Vaření
4 porce
Ingredience
Brambory
600 g
Cibule
2 ks
Ančovičky filety
100 g
Šlehačka
1 ks
Máslo, olej
Sůl a pepř

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Maruš11
Maruš11 24. 11. 2019

vyzkouším

Odpovědět
Jasper
Jasper 2. 9. 2019

Tohle bude hodně velká dobrota

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 18. 8. 2018

super recept

Odpovědět
Tamara
Tamara 13. 8. 2017

Jídla z brambor se nám nikdy neomrzí, díky za tip

Odpovědět
sipeji
sipeji 10. 8. 2017

to by mi moc chutnalo

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 000
žen v průměru na jedné akci v OC
2 922
testovaných produktů
87 436
registrovaných inspirativních žen
165 073
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.