Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Tenderka
Tenderka
Vloženo 6. 11. 2019
Líbí se mi
10 min.
Příprava
60-70 min.
Vaření
porcí
Ingredience
zemiaky
ks
soľ, korenie, červená paprika
ks
klobása alebo párky
ks
cuketa alebo hokkaido
ks
cibuľa, vajce, uhorka...
ks
strúhaný syr
ks
kyslá smotana
1 ks
smotana na šľahanie
1 ks

Šťavnaté francúzske zemiaky

Tenderka
Tenderka
Vloženo 6. 11. 2019
Líbí se mi
Šťavnaté francúzske zemiaky
10 min.
Příprava
60-70 min.
Vaření
porcí
Ingredience
zemiaky
ks
soľ, korenie, červená paprika
ks
klobása alebo párky
ks
cuketa alebo hokkaido
ks
cibuľa, vajce, uhorka...
ks
strúhaný syr
ks
kyslá smotana
1 ks
smotana na šľahanie
1 ks

Šťavnaté francúzske zemiaky

Zemiaky očistíme a nakrájame na plátky. Na dno vymastenej zapekacej misy rozložíme polovicu zemiakov, dochutíme soľou, korením a červenou paprikou. Pridáme klobásu alebo párky nakrájané na kolieska a plátky cukety alebo ja som dala teraz tekvicu hokkaido. Môžeme dať aj cibuľu, varené vajíčko či zavárané uhorky - čo máte radi.

Posypeme strúhaným syrom, položíme druhú vrstvu zemiakov, ochutíme.

V miske zmiešame kyslú smotanu so šľahačkovou smotanou a polejeme tým zemiaky. Posypeme zvyšným syrom.

Pečieme asi 1 hodinu na 200 stupňov, netreba ani zakrývať.

10 min.
Příprava
60-70 min.
Vaření
porcí
Ingredience
zemiaky
ks
soľ, korenie, červená paprika
ks
klobása alebo párky
ks
cuketa alebo hokkaido
ks
cibuľa, vajce, uhorka...
ks
strúhaný syr
ks
kyslá smotana
1 ks
smotana na šľahanie
1 ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
sasidlo
sasidlo 23. 6. 2020

Odpovědět
Klárii.nka
Klárii.nka 26. 5. 2020

Super

Odpovědět
Duch
Duch 20. 5. 2020

Pěkný recept

Odpovědět
Jankkas
Jankkas 10. 5. 2020

Zaujímavý recept

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 21. 4. 2020

vyskúšam

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
93 074
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.