Špagety s vepřovým masem a sýrovo-bazalkovou omáčkou

Vytisknout recept
Kategorie Hlavní jídlo
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila Ivetačutková

Ingredience

  • 1-3 plátek Vepřové maso
  • 200 g Špagety
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 lžíce Olivový olej
  • 50 ml Mléko
  • Bazalka (čerstvá nebo sušená)
  • 150 g Niva
  • 150 ml Smetana
  • Pepř, sůl

Instrukce

  • Špagety uvaříme dle návodu na obalu.
    Vepřové maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a osmahneme na olivovém oleji. Když je maso hotové, zasypeme jej nastrouhanou nivou, kterou necháme rozpustit. Poté zalijeme mlékem a smetanou. Přidáme bazalku, utřený česnek, dobře promícháme, necháme probublat a můžeme podávat. 
    Na talíři můžeme nazdobit strouhaným parmezánem a čerstvou bazalkou.
     
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account