Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

an_drabkova
an_drabkova
Vloženo 8. 10. 2013
Líbí se mi
20 minut min.
Příprava
10 minut min.
Vaření
3-5 porce
Ingredience
Špagety
1 ks
Červená cibule
2 ks
Čerstvá bazalka (může být i sušená)
1 lžíce
Olivový olej
1 hrnek
Kečup
3 lžíce
Česnek
4 stroužek
Parmazán
1 ks
Rajčata

Špagety s omáčkou s čerstvých rajčat a bazalkou

an_drabkova
an_drabkova
Vloženo 8. 10. 2013
Líbí se mi
Špagety s omáčkou s čerstvých rajčat a bazalkou
20 minut min.
Příprava
10 minut min.
Vaření
3-5 porce
Ingredience
Špagety
1 ks
Červená cibule
2 ks
Čerstvá bazalka (může být i sušená)
1 lžíce
Olivový olej
1 hrnek
Kečup
3 lžíce
Česnek
4 stroužek
Parmazán
1 ks
Rajčata

Špagety s omáčkou s čerstvých rajčat a bazalkou

Italská klasika, která se snad nikdy neomrzí! Vsaďte na čerstvé suroviny a budete se jen oblizovat!

Rajčata nakrájíme na malé kousky a dáme na pánev s rozpáleným olivovým olejem. Přidáme bazalku a necháme podusit cca 10 minut. Poté přidáme nakrájenou červenou cibuli (já osobně mám radši velké kousky), česnek nakrájený na malé kousky a 3 lžíce kečupu. Necháme ještě tak 10 minut na pánvi při mírném ohni za občasného míchání a poté servírujeme na špagety a posypeme nastrouhaným parmazánem.

Dobrou chuť 

20 minut min.
Příprava
10 minut min.
Vaření
3-5 porce
Ingredience
Špagety
1 ks
Červená cibule
2 ks
Čerstvá bazalka (může být i sušená)
1 lžíce
Olivový olej
1 hrnek
Kečup
3 lžíce
Česnek
4 stroužek
Parmazán
1 ks
Rajčata

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jasper
Jasper 25. 8. 2019

Bazalka a rajčata k sobě prostě patří

Odpovědět
Zuzi.773
Zuzi.773 10. 8. 2018

skúsim

Odpovědět
Klára Hrbáčová
Klára Hrbáčová 7. 2. 2018

Vypadají nádherně !

Odpovědět
Murmus
Murmus 12. 1. 2017

Špagety nikdy nezklamou

Odpovědět
Glady
Glady 26. 9. 2016

výborné

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
87 788
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.