Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Monulka
Monulka
Vloženo 21. 5. 2020
Líbí se mi
30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience

Špagety s houbami

Monulka
Monulka
Vloženo 21. 5. 2020
Líbí se mi
Špagety s houbami
30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience

Špagety s houbami

400 g celozrnných semolinových špaget
400 g čerstvých hub (shiitake, žampiony, hlíva)
200 ml rýžové alternativy smetany
4 lahůdkové cibulky
2 lžíce kokosového dezodorizovaného oleje
2 lžíce sezamového oleje
2 lžičky mugi miso pasty
4 stroužky česneku
sůl, pepř, jablečný ocet

1 Špagety uvařte podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě.

2 Houby nakrájejte na silnější plátky. V pánvi rozehřejte kokosový olej, přidejte houby a zprudka osmažte do zlatohněda (houby by měly být na okraji křupavé).

3 Zmírněte plamen, přidejte sezamový olej, nadrobno nasekaný česnek a nechte ho zesklovatět. Vmíchejte smetanu a miso pastu, dobře rozmíchejte a chvíli poduste. Přidejte jarní cibulku nakrájenou na nitky a nechte ji mírně zavadnout.

4 Přidejte scezené špagety. Promíchejte, zakápněte octem a dochuťte solí a pepřem.

30 min.
Příprava
30 min.
Vaření
4 porce
Ingredience

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
Jankkas
Jankkas 28. 5. 2020

Odpovědět
citygirl14
citygirl14 23. 5. 2020

vypadá lákavě

Odpovědět
konatovka
konatovka 23. 5. 2020

Některé ingredience neznám, např. kokosový dezodorizovaný olej a rýžová alternativa smetany.

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 23. 5. 2020

Tak přesně ty nekupuji, ale pokud možno zdravé, smetanu beru sojovou

hudlenka
hudlenka 22. 5. 2020

dělám

Odpovědět
Monulka
Monulka 22. 5. 2020

konatovka
konatovka 23. 5. 2020

Leni, kde kupuješ ty ingredience, které jsem v předešlém komentáři uvedla, já o nich slyším poprvé.

Kahomar
Kahomar 22. 5. 2020

pěkné

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
90 194
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.