Slaninový srnčí hřbet

Vytisknout recept
Oloupeme brambory a cibuli. Oboje nakrájíme na malé kostičky a osmahneme. Srnčí hřbet vymažeme olejem, poklademe slaninou, tak aby přečuhovala přes hrany. Doprostřed formy dáme sýr nastojato a kolem dokola obsypeme osmahnuté brambory s cibulkou. Poté vše zalijeme rozšlehanými vejci a posypeme nakrájeným medvědím česnekem. Vejce jsme předtím ochutili solí a pepřem. A nakonec přejeme plátky slaniny přes zbytek formy. Pokud to nevyjde klidně poklademe plátky slaniny samostatně. Pečeme 30 minut na 180°C.
Tento recept jsem našla na facebooku a mírně upravila. 
Přeji dobrou chuť.:-)
4-5ks - brambory
2ks - cibule
200g - Slanina
5ks - Vejce
300g - Sýr v bločku
2ks - Medvědí česnek
1ks - Olej
1lžička - Sůl
1ks - Pepř
příprava - 50
vaření - 40
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila MonikaPozdílková

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account