
Postup:
Červenou čočku vaříme ji tak dlouho, dokud nezměkne.
Zlehka orestujeme nasekaný česnek ve slunečnicovém oleji.
Přidáme na plátky nakrájenou cuketu.
Z čočky slejeme veškerou vodu a přidáme hořčici a smetanu.
Čočku jemně rozmačkáme a pořádně směs zamícháme.
Na talíř naklademe plátky cukety s česnekem a čočku umístíme navrch.
Okořeníme a na závěr přidáme petržel, citronovou šťávu a pokrájená sušená rajčata.
Nezapomeneme zasypat oblíbeným sýrem
Místo, kde můžeš psát a diskutovat
zajímavý recept, nejspíš by mi chutnalo
super, díky, cukety ještě mám, čočku máme doma vždy, nyní dokonce tři barvy (červenou, černou i zelenou), takže to vyzkouším...
Vypadá velmi lákavě.
paráda, vypadá to lákavě