Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

madlenka
madlenka
Vloženo 6. 1. 2020
Líbí se mi
15 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
brambory
500 g
kyselé zelí
500 ks
klobása
2 ks
bůček nebo anglická slanina
150 g
cibule
1 ks
sůl a pepř
dle chuti ks
kmín
dle chuti ks
sádlo
dle potřeby ks

Sedlácké brambory

madlenka
madlenka
Vloženo 6. 1. 2020
Líbí se mi
Sedlácké brambory
15 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
brambory
500 g
kyselé zelí
500 ks
klobása
2 ks
bůček nebo anglická slanina
150 g
cibule
1 ks
sůl a pepř
dle chuti ks
kmín
dle chuti ks
sádlo
dle potřeby ks

Sedlácké brambory

500 g brambor
500 g kysaného zelí
2 klobásy
150 g uzeného bůčku nebo anglické slaniny
1 cibule
sůl
pepř
kmín
sádlo podle potřeby

 

 
  1. Cibuli nakrájíme na drobno, slaninu a klobásu na kousky. Brambory oloupeme a nakrájené na kousky uvaříme se solí a kmínem do měkka.

  2. Cibulku na kousku sádla opečeme do zlatova. Přidáme překrájené zelí a mírně podlité dusíme do měkka. Hotové lehce dosladíme.

  3. Mezitím opečeme slaninu nebo bůček s klobásou do křupava. Scezené brambory přidáme k opečenému bůčku a chvíli společně opékáme.

  4. Nakonec přisypeme zelí a společně prohřejeme. Dochutíme pepřem, případně solí a můžeme podávat.

15 minut min.
Příprava
vaření min.
Vaření
dost porcí
Ingredience
brambory
500 g
kyselé zelí
500 ks
klobása
2 ks
bůček nebo anglická slanina
150 g
cibule
1 ks
sůl a pepř
dle chuti ks
kmín
dle chuti ks
sádlo
dle potřeby ks

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
danka9999
danka9999 27. 1. 2020

veru vyskúšame

Odpovědět
sasidlo
sasidlo 18. 1. 2020

Odpovědět
Jasper
Jasper 18. 1. 2020

Tomu se nedá odolat

Odpovědět
lenin
lenin 17. 1. 2020

Já na to mám CHUŤ!!!!!!!!

Odpovědět
koudynka
koudynka 10. 1. 2020

Nenáročné, dobré a možnost obměny...

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
87 800
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.