Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. Více informací

Kahomar
Kahomar
Vloženo 15. 3. 2021
Líbí se mi
5 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
chléb - krajíce
3 ks
vejce celá
4 ks
Eidam strouhaný
8-10 dkg
sůl, mletý pepř dle chuti
troška oleje na smažení
hořčice, čínská pálivá omáčka či kečup - dle chuti

Rychlá večeře či lehký oběd

Kahomar
Kahomar
Vloženo 15. 3. 2021
Líbí se mi
Rychlá večeře či lehký oběd
5 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
chléb - krajíce
3 ks
vejce celá
4 ks
Eidam strouhaný
8-10 dkg
sůl, mletý pepř dle chuti
troška oleje na smažení
hořčice, čínská pálivá omáčka či kečup - dle chuti

Rychlá večeře či lehký oběd

Krajíce chleba rozkrojíme na polovinu, eidam nastrouháme do misky, vyklepneme k němu 4 celá vajíčka, lehce přisolíme, opepříme.

Na pánvičku dáme drtek oleje, počkáme až dojde té správné teploty, chleba namočíme ve vaječné směsi a dáme na pánev. Na horní stranu krajíčků ještě trošku směsi přidáme, aby byla vyšší vrstva. Po obou stranách usmažíme do zlatova.

Jako přílohu přidáme čerstvou zeleninu, čím víc, tím lépe. Hotový chléb pomažeme hořčicí či pálivou omáčkou nebo kečupem, můžeme ještě dozdobit i pokrájenou cibulí, ale tu já tentokráte nedávala. Jídlo hotové opravdu během chvilenky a my měli dokonce jako rychlý a chutný sobotní oběd.

5 min.
Příprava
15 min.
Vaření
2 porce
Ingredience
chléb - krajíce
3 ks
vejce celá
4 ks
Eidam strouhaný
8-10 dkg
sůl, mletý pepř dle chuti
troška oleje na smažení
hořčice, čínská pálivá omáčka či kečup - dle chuti

Místo, kde můžeš psát a diskutovat

Pro možnost vložit komentář musíte být přihlášena.
MikiVod
MikiVod 12. 4. 2021

super

Odpovědět
sasidlo
sasidlo 3. 4. 2021

Odpovědět
Li
Li 2. 4. 2021

super

Odpovědět
konatovka
konatovka 1. 4. 2021

Je to i zdravá rychlovka, žádné nezdravé potraviny.

Odpovědět
hudlenka
hudlenka 1. 4. 2021

rychlá dobrota

Odpovědět

ŽENY s.r.o. v číslech

3 887
testovaných produktů
96 089
registrovaných inspirativních žen
210 746
vložených hodnocení

Chci odebírat novinky na svůj email.